Jörölle tehty tänään elämänsä ensimmäiset jäljet.

Aamunavauksena tein tosi lyhyen jäljen pellolle niin että frolic tuli joka askeleelle... Ei oikein sujunut, koska ahne penneli jäi hyörimään jokaisen frolicin kohdalle eikä selvästikään hoksannut ideaa lainkaan. Tosin, eipä nuo frolicit ole mitään parhaita varmaan tuohon tarkoitukseen mutta ei sattunut olemaan aamulenkillä mukana muita nameja. Merlinillekin tein jäljen pätkän, mutta sillä ei tunnu pinna riittävän, ihan läskiksi meni, kulmat miten sattuu jne. Rolling Eyes Meidän "veteraani".

Sitten iltapäivällä Jörö oli mukana autossa kun treenasimme suunnistusta, ja siinä olikin sitten tunnin verran luppoaikaa kun odottelimme muuta porukka pois rasteilta, joten tein aikani kuluksi lisää jälkitreeniä, tällä kertaa kangasmetsään. Tein jälleen nakkijäljen jossa nakinpala joka askeleella ja purkki piilossa jäljen päässä... ja mitä tekee Jörö? Vetää koko ruhtinaalliset 10 m pitkän jäljen kuin juna syömättä jäljeltä ainuttakaan nakinpalasta Shocked Mikäs siinä sitten, tehtiin vielä n. 5 kpl lyhyitä jälkiä, ja kokonaan ilman nakkeja, pelkästään jäljen päässä purkki piilossa. Alkoi jo selvästi jäljestämisen ideologia valaistumaan pikkuipanan päässä :peukku:

Sitten vielä otettiin yksi "haamu" maalimies metsään, n. 40 m keskilinjalta. Pikkurakettinaketti meni ohi molarista n. 10 m mutta kaarti aika äkkiä takaisin maalimihen nähtyään. Ettii vielä selvästi silmillään eikä nenällään mutta hiljaa hyvää tulee
:)