Update 12.5. aamu: Tötterö päässä oli kamalaa nukkua, yöpuulle alkaminen jatkui voimistuvan piipityksen merkeissä mutta nyt erottui selvästi harmistunut piipitys, ei kipupiipitys. Aamulla oli olo toisella onnellinen kun sai taas ämpärin pois päästä. Nyt aamulla Merlin onkin ollut jo oma itsensä, leikkinyt itsekseen pallolla ja syönyt. Onneksi näin!

Merlinistä tuli tänään eunukki. Eturauhanen on alkanut vaivaamaan herraa siihen malliin, että totesin kastraation olevan tässä vaiheessa järkevää ennenkuin alkaa olemaan toden teolla ongelmia. Eipä tiennyt poikaparka mihin joutui..

P1010209.jpg

Vielä odotushuoneessakin lienee oletti että rutiinijuttuja...

P1010211.jpg

Ei meinannut poika millään nukahtaa, viimeseen asti oli pakko yrittää könöttää pystyssä vaikka polvetkin löi jo loukkua. Viimein uni voitti.

P1010216.jpg

Sitten ajeltiin vähän karvoja pois, ja muistin myös samalla pyytää lääkäriä poistamaan pari ikävää syylää nyt tällä samalla nukutuksella.

P1010215.jpg

Sittenpä huolestuneet "omaiset" häädettiin puoleksi tunniksi odotushuoneeseen ja lääkäri jäi tekemään työn. Valmista! Ämpäri vaan päähän ja sitten herätyspiikki.

P1010218.jpg

Ja sitten perinteiset ennen/jälkeen -otokset:

Ennen:

P1010212.jpg

Jälkeen (leikkauspöydällä):

P1010217.jpg

Heräilykin oli kovin takkuista kuten nukahtaminenkin, automatkan oli vielä kovin tokkurassa mutta kotona alettiin sitten heräämään jo vähän paremmin... siitä asti onkin piipitetty, joko pahaa oloa tai kipua. Kipulääke on annettu, katsotaan auttaako vai onko edessä uneton yö meillä kaikilla. Ruoka maistui jo ja vettä on juotu, pissattu ja kakattu (tosin vaivalloisesti) eli ei pitäisi olla mitään hätää. Ämpäri on pakko laittaa yöksi päähän mutta aina kun on valvonnan alla niin ei sitä pidetä kun on niin inha kapistus. Jörö meni yökylään Ramsekselle että Merlin-pikkuinen saa rauhassa nyt hetken toipua.