Meikä on ollu nettihiljasuudessa pitkän aikaa. Tässä siihen syy.

Sihteerillä on ollut todellinen kovan onnen kovalevy. Erinäisten tapahtumien ja huonon onnen seurauksena vanhalla kovollamme vieraili Herra Format Cee, jolloin yllättäen kaikki hävisi bittiavaruuteen poks vaan. No, Sihteeri sitten vei kovon erääseen yritykseen joka palauttaa työkseen tiedostoja kovalevyltä. Tämä siis tapahtui lienee puolessa välissä kesäkuuta. Firmasta tuli arvio että 600 eunukkia maksaa sitten tiedostojen palautus ja Sihteeri joutui hieman pohtimaan asiaa, mutta koska kyseessä oli mittaamattoman arvokkaat kuvat Meikästä (ja muutama hassu tosta nahkasiskosta) niin se päätti että virheistään pitää maksaa kalliisti. Ei vaan onneks ehtinyt tilata työtä. Koitti sitten heinäkuussa pari kertaa ottaa yhteyttä firmaan mutta sitten huomasi kotisivuilta että ko. puulaaki onkin heinäkuun sulki. Noh, eipä siinä, kunhan saadaan matskut takasin. Elokuussa koitti soittaa pari kertaa, vastauksena "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä". Pari viikkoa tällaista ja sitten kaivoi kyseisen firman toimitilojen aulapalvelun numeron ja soitti sinne saadakseen selvyyden. Eväinä "kyseinen yritys on selvitystilassa, ottakaa yhteyttä tähän ja tähän asianajotoimistoon joka hoitaa pesää". KIITOS! Onneksi sitten kovo löytyi ja nyt se on taas onnellisesti kotona, lähteäkseen matkalle Ouluun tietojen palautusta varten.

Nyt siis koneessa on vanha kovo joka on hidas ku taivas, ja kuvankäsittelyohjelmaa ei tällä hetkellä ole. Siksi siis päivityksessä on ollut melkoinen tauko, kuka sitä nyt blogiaan päivittelis ilman kuvia!! Ja tietty kesälomakiireet vielä päälle. Antanette anteeksi Sihteerille, se lupaa parantaa tapansa kunhan kone on taas tikissä.

Nyt sitten sekalainen sattuma kuvia pitkältä ajalta, silvuplee!

Jörö näyttää kuinka koitetaan välttää kynsien leikkausta.

Photobucket

Mökkeilyä. Tähystellään vähän maisemia.

P1030436.jpg

Risusavottaa

P1030444.jpg

Oisko sorsia?

P1030449.jpg

Entäs haukia?

P1030453.jpg

Sitten kuvia kun oltiin yökylässä Ronjan luona. Urpo ja Turpo.

P1030466.jpg

P1030482.jpg

P1030468.jpg

P1030494.jpg

P1030487.jpg

Hertta oli käymässä Korkeasaaressa, kuvassa myös jossain flamingoja (ainoot elukat jotka Hertta "huomasi")

P1030593.jpg

Ja sit se kerto multa terkkuja sukulaissieluille mangusteille

P1030594.jpg

Ja Herra Karhulle jolla oli jumppahetki. Käskin sanoo että meilläpäin karhut asustaa tölkeissä.

P1030611.jpg

Hertan kanssa me kärtetään yhdessä grillistä makkaraa.

P1030640.jpg

Lomalla me kiivettiin tosi korkeelle, mut meikä ei kyllä sinne torniin menny. Oli vähän liian jyrkät rappuset. Joku Oravivuori se oli vai mikä lie.

P1030684.jpg

P1030677.jpg

Tässä on mun kaveri Nemo, se on australianpaimenkoira. Se on vähän tosikko joten pääasiassa me jäpitettiin vaan eikä leikitty.

P1030739.jpg

Kuvissa ei näy mutta Nemo on hassu kun sillä toinen simmu on sininen ja toinen ruskee.

P1030758.jpg

Semmoset kesäkuulumiset tällä kertaa, seuraava päivitys onkin odotettavissa ehkä ensi vuonna :D No ei vaines, kunhan kone saadaan kuntoon yms. niin eiköhän tänne tipu vähän useammin kuvamatskua lukijoiden iloksi.